Episode 72 - Hvor parkerer du bilen din?

Marius har (nesten) mistet stemmen sin, og sannelig ikke også bredbåndslinjen sin. Derfor blir det litt Jørn Hoel-preg over stemmen fra nord i denne episoden av MediaPuls.

I denne episoden lurer vi på hvor bedriftene bør parkere bilen sin. Om det lønner seg å parkere den i egen garasje, eller om det er best å satse på korttids- eller langtidsparkering. Om det er bedre å satse på innhold i egne kanaler, hos mediehus eller bloggere. PcW tror at online-annonsering vil bli større en TV i løpet av 2017, og Facebook Live vil snart komme med støtte for to-person-kringkasting, skedulering av sendinger og venterom for de som vil få med seg livesendingen. Vi tror det er kun spørsmål om tid før venterommet vil fylles med reklame, noe som vil være et etterlengtet inntektspotensiale for mediehus. YouTube svarer Facebook Live og Periscope, med egen livesending, og undertøysbutikken My Muse har lansert Norges første Facebook Messenger Bot. Facebook Messenger har også blitt viktigere enn Snapchat, skal vi tro en fersk undersøkelse fra Telenor, og Instagram gjør det nå mulig å laste opp bilder direkte fra laptop - via Adobe Lightroom. Dette og mye mer - på dårlig Telenor-linje fra Tromsø - i denne episoden av MediaPuls.

Har du forslag til temaer og saker vi bør ta opp i MediaPuls, så kan du komme med de via vår åpne sendedisposisjon på http://bit.ly/MediaInnspill.

Takk for at du lytter til MediaPuls. Du finner Hans-Petter og Marius på http://HansPetter.info og http://Helt.Digital. Vi hadde satt veldig stor pris på om du vil abonnere og rate oss på iTunes. Alle episoder legges ut fortløpende med lenker til alt vi har snakket om på http://Mediapuls.no.

MediaPuls - Din puls på mediabransjen.

MediaPuls er en podcast av og med Marius Karlsen og Hans-Petter Nygård-Hansen. MediaPuls tar for seg den norske og internasjonale mediabransjen. MediaPuls vil se nærmere på innovasjon, disrupsjon, trender og endringer som berører alle som er opptatt av mediabransjen direkte og indirekte.

Business
Business/Business News
Business/Management & Marketing
Education/Educational Technology
News & Politics
Technology/Podcasting
Technology/Tech News
Technology/Gadgets