Episode 71 - Feigt og flaut fra Fru Hjorth

Medier24 avslørte onsdag 22. juni, at det var DN-journalisten Mina Ghabel Lunde som stod bak den anonyme Twitter-profilen FruHjorth. Mina har kommet med krass kritikk mot både ledelse i Dagens Næringsliv, intervjuobjekter, kollegaer, journalister og andre debattanter over lengre tid, men hevder selv at hun kun er en av totalt seks personer som har tvitret. Feigt, flaut og fullstendig på trynet, er dommen fra Marius og Hans-Petter.

Etter at harmen har lagt seg i "studio", tar MediaPuls for seg ABC Startsiden som har lansert den flunkende nye nyhetsappen Feedo. Hos New York Times forsøker de seg med et nytt våpen mot adblockere; Annonsefrie abonnement, mens Facebook blar opp 50 millioner dollar som de skal gi bort til kjendiser og mediehus for at de skal være mer aktive på Facebook Live. Og det er ikke bare Facebook som er opptatt av kjendiser. Twitter har lansert ny app for kjendiser - kjøpt seg et nytt selskap, og økt antall sekunder på en video fra 30 til ..... 140.

Takk for at du lytter til...

MediaPuls - Din puls på digitale og sosiale medier.

MediaPuls er program av og med Marius Karlsen og Hans-Petter Nygård-Hansen, som kommer ut to ganger i uken. MediaPuls tar pulsen på digitale og sosiale medier. Er du opptatt av journalistikk, kommunikasjon, salg eller markedsføring bør du høre på MediaPuls. Ønsker du å holde deg oppdatert på hva som skjer, hva som kommer og hva som er mulig bør du høre på MediaPuls. Synes du det er vanskelig å orientere seg i den digitale jungelen? Opplever du at det er altfor mange nye verktøy eller buzzord å holde rede på? Da bør du høre på MediaPuls. Kunnskap og en liten dose underholdning - helt gratis - rett i øret! MediaPuls, der altså....

Business
Business/Business News
Business/Management & Marketing
Education/Educational Technology
News & Politics
Technology/Gadgets
Technology/Podcasting
Technology/Tech News