Episode 71 - Feigt og flaut fra Fru Hjorth

Medier24 avslørte onsdag 22. juni, at det var DN-journalisten Mina Ghabel Lunde som stod bak den anonyme Twitter-profilen FruHjorth. Mina har kommet med krass kritikk mot både ledelse i Dagens Næringsliv, intervjuobjekter, kollegaer, journalister og andre debattanter over lengre tid, men hevder selv at hun kun er en av totalt seks personer som har tvitret. Feigt, flaut og fullstendig på trynet, er dommen fra Marius og Hans-Petter.

Etter at harmen har lagt seg i "studio", tar MediaPuls for seg ABC Startsiden som har lansert den flunkende nye nyhetsappen Feedo. Hos New York Times forsøker de seg med et nytt våpen mot adblockere; Annonsefrie abonnement, mens Facebook blar opp 50 millioner dollar som de skal gi bort til kjendiser og mediehus for at de skal være mer aktive på Facebook Live. Og det er ikke bare Facebook som er opptatt av kjendiser. Twitter har lansert ny app for kjendiser - kjøpt seg et nytt selskap, og økt antall sekunder på en video fra 30 til ..... 140.

Takk for at du lytter til MediaPuls. Du finner Hans-Petter og Marius på http://HansPetter.info og http://Helt.Digital. Vi hadde satt veldig stor pris på om du vil abonnere og rate oss på iTunes. Alle episoder legges ut fortløpende med lenker til alt vi har snakket om på http://Mediapuls.no.

MediaPuls - Din puls på mediabransjen.

MediaPuls er en podcast av og med Marius Karlsen og Hans-Petter Nygård-Hansen. MediaPuls tar for seg den norske og internasjonale mediabransjen. MediaPuls vil se nærmere på innovasjon, disrupsjon, trender og endringer som berører alle som er opptatt av mediabransjen direkte og indirekte.

Business
Business/Business News
Business/Management & Marketing
Education/Educational Technology
News & Politics
Technology/Podcasting
Technology/Tech News
Technology/Gadgets