Episode 70 - Googles DNI, VR-hus, algoritmeskeptiske nordmenn og drap via Facebook

Nordmenn er mest betalingsvillige til nyheter, men mest kritiske til personifiserte nyheter. Samtidig er det store forskjeller mellom de yngste og eldste. Kan mediehusene klare å "konvertere" lesere som har fått nyheter gratis på Internett så lenge de "kan huske"? Kan forsiden bli viktig igjen gjennom algoritmer som kan personifisere den? Og vil noen i fremtiden være interessert å betale for alt, når de kun vil ha noe?

Nordbohus omtales i E24 som den første husleverandøren som har sikret seg teknologi hvor hustegninger genereres som 3D-modeller du kan utforske med VR-briller. Hans-Petter har invitert Stian R. Moursund, som er Markeds- og kommunikasjonssjef i Nordbohus for å høre litt mer om deres VR-satsning.

Så har det vi fryktet blitt en realitet. En rekke drap har blitt filmet og kringkastet Live på Facebook, og det uten at Facebook ser ut til å gjøre noe med det. Oppfordring til drap bryter med retningslinjene til Facebook, men ikke drap i seg selv.

I spalten "sosiale medier siden sist" tar vi for...

MediaPuls - Din puls på digitale og sosiale medier.

MediaPuls er program av og med Marius Karlsen og Hans-Petter Nygård-Hansen, som kommer ut to ganger i uken. MediaPuls tar pulsen på digitale og sosiale medier. Er du opptatt av journalistikk, kommunikasjon, salg eller markedsføring bør du høre på MediaPuls. Ønsker du å holde deg oppdatert på hva som skjer, hva som kommer og hva som er mulig bør du høre på MediaPuls. Synes du det er vanskelig å orientere seg i den digitale jungelen? Opplever du at det er altfor mange nye verktøy eller buzzord å holde rede på? Da bør du høre på MediaPuls. Kunnskap og en liten dose underholdning - helt gratis - rett i øret! MediaPuls, der altså....

Business
Business/Business News
Business/Management & Marketing
Education/Educational Technology
News & Politics
Technology/Podcasting
Technology/Tech News
Technology/Gadgets