Episode 67 - Hvordan tjene penger på podkast

Kan man tjene penger på å podkaste? Er podkastere i ferd med å gå i samme fellen som avisene gjorde ved å gi bort innholdet gratis?
I denne episoden av MediaPuls tar vi deg med tilbake til Nordiske Mediedager som ble arrangert i Bergen i mai. Marius Karlsen ledet her en paneldebatt som nettopp handlet om det å tjene penger på podkasting.

Podkast-panelet bestod av:

- Salgssjef Therese Nilsson i Perfect Day Media i Sverige.
- Podkast-ansvarlig Cathinka Rondan i Rubicon.
- On demand-sjef i NRK, Nicolai Flesjø.
- Podkast-ansvarlig i Schibsted, Kjersti Hagen Risberg.

God fornøyelse.

Takk for at du lytter til MediaPuls. Du finner Hans-Petter og Marius på http://HansPetter.info og http://Helt.Digital. Vi hadde satt veldig stor pris på om du vil abonnere og rate oss på iTunes. Alle episoder legges ut fortløpende med lenker til alt vi har snakket om på http://Mediapuls.no.

MediaPuls - Din puls på digitale og sosiale medier.

MediaPuls er program av og med Marius Karlsen og Hans-Petter Nygård-Hansen, som kommer ut to ganger i uken. MediaPuls tar pulsen på digitale og sosiale medier. Er du opptatt av journalistikk, kommunikasjon, salg eller markedsføring bør du høre på MediaPuls. Ønsker du å holde deg oppdatert på hva som skjer, hva som kommer og hva som er mulig bør du høre på MediaPuls. Synes du det er vanskelig å orientere seg i den digitale jungelen? Opplever du at det er altfor mange nye verktøy eller buzzord å holde rede på? Da bør du høre på MediaPuls. Kunnskap og en liten dose underholdning - helt gratis - rett i øret! MediaPuls, der altså....

Business
Business/Business News
Business/Management & Marketing
Education/Educational Technology
News & Politics
Technology/Gadgets
Technology/Podcasting
Technology/Tech News