Episode 66 - Det digitale spranget

Det skjer endel i den norske mediebransjen om dagen. Dagbladet og CNN finner tonen, norske Medialounge lanserer Contentlounge for merkevarepublisister, og Polaris Media og Amedia vurderer å legge hele sitt varelager over på Schibsteds nye digitale annonseløsning for programmatisk annonsering. Også krangler enkelte redaktører med Forbrukerombudet om dårlig merking av kommersielt innhold.

I episode seks-og-seksti hadde vi ambisjoner om å holde på i seks-og-seksti minutter, men ga oss etter 58. Nok for være nok. En podkast skal være så lang den må. Foruten det norske mediemarkedet, ser vi nærmere på mediebransjens digitale overgang gjennom Mary Meekers årlige trend rapport, Mediebarometeret for april 2016 og gjennom flere utenlandske aviser som vokser som rene digitale produkter.

Og som vanlig, runder vi av med "sosiale medier siden sist"-spalten.

Takk for at du lytter til MediaPuls. Du finner Hans-Petter og Marius på http://HansPetter.info og http://Helt.Digital. Vi hadde satt veldig stor pris på om du vil abonnere og rate oss på iTunes. Alle episoder legges ut fortløpende med lenker til alt vi har snakket om på http://Mediapuls.no.

MediaPuls - Din puls på mediabransjen.

MediaPuls er en podcast av og med Marius Karlsen og Hans-Petter Nygård-Hansen. MediaPuls tar for seg den norske og internasjonale mediabransjen. MediaPuls vil se nærmere på innovasjon, disrupsjon, trender og endringer som berører alle som er opptatt av mediabransjen direkte og indirekte.

Business
Business/Business News
Business/Management & Marketing
Education/Educational Technology
News & Politics
Technology/Podcasting
Technology/Tech News
Technology/Gadgets