Episode 65 - WTF

WTF, eller Welcome To Facebook!

Facebook åpnet offisielt sitt norgeskontor denne uken, og det var ikke hvem som helst som kastet glans over begivenheten. Statsminister Erna Solberg stod på scenen, og ønsket Facebook velkommen.

Hos EVRY ble lanseringen av Facebook at Work markert ved at den globale sjefen for Facebook at Work kom på besøk, og det hele ble streamet live på Internett. Hans-Petter møtte konserndirektøren for kommunikasjon, Janne Log, i EVRY for å høre mer om hvorfor valget for internkommunikasjonen blant selskapets 10,000 ansatte falt på Facebook at Work.

Og som ikke det var nok, streamet Mark Zuckerberg live på Facebook i dag, mellom hovedkontoret til Facebook og den internasjonale romstasjonen.

I tillegg har Facebook og en rekke andre sosiale medier-selskapet gått sammen om å ta opp kampen mot hatprat. Dette, og mye mer - "in the name of Facebook" i episode 65 av MediaPuls.

Takk for at du lytter til MediaPuls. Du finner Hans-Petter og Marius på http://HansPetter.info og http://Helt.Digital. Vi hadde satt veldig stor pris på om du vil abonnere og rate oss på iTunes. Alle episoder legges ut fortløpende med lenker til alt vi har snakket om på http://Mediapuls.no.

MediaPuls - Din puls på mediabransjen.

MediaPuls er en podcast av og med Marius Karlsen og Hans-Petter Nygård-Hansen. MediaPuls tar for seg den norske og internasjonale mediabransjen. MediaPuls vil se nærmere på innovasjon, disrupsjon, trender og endringer som berører alle som er opptatt av mediabransjen direkte og indirekte.

Business
Business/Business News
Business/Management & Marketing
Education/Educational Technology
News & Politics
Technology/Podcasting
Technology/Tech News
Technology/Gadgets