Episode 65 - WTF

WTF, eller Welcome To Facebook!

Facebook åpnet offisielt sitt norgeskontor denne uken, og det var ikke hvem som helst som kastet glans over begivenheten. Statsminister Erna Solberg stod på scenen, og ønsket Facebook velkommen.

Hos EVRY ble lanseringen av Facebook at Work markert ved at den globale sjefen for Facebook at Work kom på besøk, og det hele ble streamet live på Internett. Hans-Petter møtte konserndirektøren for kommunikasjon, Janne Log, i EVRY for å høre mer om hvorfor valget for internkommunikasjonen blant selskapets 10,000 ansatte falt på Facebook at Work.

Og som ikke det var nok, streamet Mark Zuckerberg live på Facebook i dag, mellom hovedkontoret til Facebook og den internasjonale romstasjonen.

I tillegg har Facebook og en rekke andre sosiale medier-selskapet gått sammen om å ta opp kampen mot hatprat. Dette, og mye mer - "in the name of Facebook" i episode 65 av MediaPuls.

Takk for at du lytter til MediaPuls. Du finner Hans-Petter og Marius på http://HansPetter.info og...

MediaPuls - Din puls på digitale og sosiale medier.

MediaPuls er program av og med Marius Karlsen og Hans-Petter Nygård-Hansen, som kommer ut to ganger i uken. MediaPuls tar pulsen på digitale og sosiale medier. Er du opptatt av journalistikk, kommunikasjon, salg eller markedsføring bør du høre på MediaPuls. Ønsker du å holde deg oppdatert på hva som skjer, hva som kommer og hva som er mulig bør du høre på MediaPuls. Synes du det er vanskelig å orientere seg i den digitale jungelen? Opplever du at det er altfor mange nye verktøy eller buzzord å holde rede på? Da bør du høre på MediaPuls. Kunnskap og en liten dose underholdning - helt gratis - rett i øret! MediaPuls, der altså....

Business
Business/Business News
Business/Management & Marketing
Education/Educational Technology
News & Politics
Technology/Podcasting
Technology/Tech News
Technology/Gadgets