Episode 64 - Content 1000

Innhold, innholdsmarkedsføring og Native Advertising. Hva er hva, og hva bør bedrifter satse på? Mette Fossum Beyer er kommunikasjonsdirektør i REMA 1000, og kommer fra en av landets største annonsører. Nå varsler de at de vil bli et eget mediehus, og flytte mer av markedsmidlene over i egne kanaler, samt Facebook og Google. MediaPuls tok praten med Mette for å høre mer om deres planer.

I tillegg har vi fått besøk av Lucas Weldeghebriel. Han har over 14 års bakgrunn fra VG og Aftenposten, hvor han har jobbet med journalistikk og digital produktutvikling. I dag er Lucas gründer av nettavisen Shifter.no, og partner og senior innholdsrådgiver i innholdsprodusent-selskapet CloudMedia, som har kunder som VG, Lilleborg, Statnett, Atea og Scandic på samvittigheten.

Takk for at du lytter til MediaPuls. Du finner Hans-Petter og Marius på http://HansPetter.info og http://Helt.Digital. Vi hadde satt veldig stor pris på om du vil abonnere og rate oss på iTunes. Alle episoder legges ut fortløpende med lenker til alt vi har snakket om på http://Mediapuls.no.

MediaPuls - Din puls på mediabransjen.

MediaPuls er en podcast av og med Marius Karlsen og Hans-Petter Nygård-Hansen. MediaPuls tar for seg den norske og internasjonale mediabransjen. MediaPuls vil se nærmere på innovasjon, disrupsjon, trender og endringer som berører alle som er opptatt av mediabransjen direkte og indirekte.

Business
Business/Business News
Business/Management & Marketing
Education/Educational Technology
News & Politics
Technology/Podcasting
Technology/Tech News
Technology/Gadgets