Episode 63 - #Appfail og gratis medieplattform?

Hans-Petter er i godt humør, til tross for at Dagens Næringsliv ikke ønsker å bidra til å gjøre brukeropplevelsen bedre. Dagbladet har spurt Hans-Petter om SKAM, uten at han har så mye fornuftig å si om selve ungdomsserien. Derimot viser SKAM veien for hvor medieutviklingen går - mot Internett.

Marius er bekymret for krigsretorikken til Schibsted, og har fått bekymringene sine på "trykk" hos Aftenposten, og Forbrukerrådet har fullført sin live-sending av "Terms and Conditions" for de typiske appene som er å finne på de fleste smarttelefoner i Norge. MediaPuls tok praten med Fagsjefen i Forbrukerrådet, Finn Myrstad, for å høre mer om bakgrunnen for viral-suksessen #Appfail.

Hva gjelder sosiale medier, har Facebook åpnet for å lage "minutt-for-minutt"-TV, og Twitter har avslørt sin største endring i løpet av de siste ti årene.

Takk for at du lytter til MediaPuls. Du finner Hans-Petter og Marius på http://HansPetter.info og http://Helt.Digital. Vi hadde satt veldig stor pris på om du vil abonnere og rate oss på iTunes. Alle episoder legges ut fortløpende med lenker til alt vi har snakket om på http://Mediapuls.no.

MediaPuls - Din puls på mediabransjen.

MediaPuls er en podcast av og med Marius Karlsen og Hans-Petter Nygård-Hansen. MediaPuls tar for seg den norske og internasjonale mediabransjen. MediaPuls vil se nærmere på innovasjon, disrupsjon, trender og endringer som berører alle som er opptatt av mediabransjen direkte og indirekte.

Business
Business/Business News
Business/Management & Marketing
Education/Educational Technology
News & Politics
Technology/Podcasting
Technology/Tech News
Technology/Gadgets