Episode 63 - #Appfail og gratis medieplattform?

Hans-Petter er i godt humør, til tross for at Dagens Næringsliv ikke ønsker å bidra til å gjøre brukeropplevelsen bedre. Dagbladet har spurt Hans-Petter om SKAM, uten at han har så mye fornuftig å si om selve ungdomsserien. Derimot viser SKAM veien for hvor medieutviklingen går - mot Internett.

Marius er bekymret for krigsretorikken til Schibsted, og har fått bekymringene sine på "trykk" hos Aftenposten, og Forbrukerrådet har fullført sin live-sending av "Terms and Conditions" for de typiske appene som er å finne på de fleste smarttelefoner i Norge. MediaPuls tok praten med Fagsjefen i Forbrukerrådet, Finn Myrstad, for å høre mer om bakgrunnen for viral-suksessen #Appfail.

Hva gjelder sosiale medier, har Facebook åpnet for å lage "minutt-for-minutt"-TV, og Twitter har avslørt sin største endring i løpet av de siste ti årene.

Takk for at du lytter til MediaPuls. Du finner Hans-Petter og Marius på http://HansPetter.info og http://Helt.Digital. Vi hadde satt veldig stor pris på om du vil abonnere og...

MediaPuls - Din puls på digitale og sosiale medier.

MediaPuls er program av og med Marius Karlsen og Hans-Petter Nygård-Hansen, som kommer ut to ganger i uken. MediaPuls tar pulsen på digitale og sosiale medier. Er du opptatt av journalistikk, kommunikasjon, salg eller markedsføring bør du høre på MediaPuls. Ønsker du å holde deg oppdatert på hva som skjer, hva som kommer og hva som er mulig bør du høre på MediaPuls. Synes du det er vanskelig å orientere seg i den digitale jungelen? Opplever du at det er altfor mange nye verktøy eller buzzord å holde rede på? Da bør du høre på MediaPuls. Kunnskap og en liten dose underholdning - helt gratis - rett i øret! MediaPuls, der altså....

Business
Business/Business News
Business/Management & Marketing
Education/Educational Technology
News & Politics
Technology/Gadgets
Technology/Podcasting
Technology/Tech News