Episode 61 - Naivt å satse på Facebook og Instant Articles?

Mens norske mediehus krangler seg i mellom er flere utenlandske mediehus på vei til Norge. Og nye norske nettaviser ser også dagens lys.
NTB har endelig lansert sin journalist-robot, Amedias neuromarketing-annonseundersøkelse blir avkledd, og Schibsted langer ut mot naive medier som satser på Facebook og Instant Articles.
Google gjør store endringer på søk, og lanserer et nytt sosialt nettverk. Og muligens mye mer i løpet av Google I/O-konferansen sin. Dette, og mye mer i episode 61.

Takk for at du lytter til MediaPuls. Du finner Hans-Petter og Marius på http://HansPetter.info og http://Helt.Digital. Vi hadde satt veldig stor pris på om du vil abonnere og rate oss på iTunes. Alle episoder legges ut fortløpende med lenker til alt vi har snakket om på http://Mediapuls.no.

MediaPuls - Din puls på mediabransjen.

MediaPuls er en podcast av og med Marius Karlsen og Hans-Petter Nygård-Hansen. MediaPuls tar for seg den norske og internasjonale mediabransjen. MediaPuls vil se nærmere på innovasjon, disrupsjon, trender og endringer som berører alle som er opptatt av mediabransjen direkte og indirekte.

Business
Business/Business News
Business/Management & Marketing
Education/Educational Technology
News & Politics
Technology/Podcasting
Technology/Tech News
Technology/Gadgets