Episode 61 - Naivt å satse på Facebook og Instant Articles?

Mens norske mediehus krangler seg i mellom er flere utenlandske mediehus på vei til Norge. Og nye norske nettaviser ser også dagens lys.
NTB har endelig lansert sin journalist-robot, Amedias neuromarketing-annonseundersøkelse blir avkledd, og Schibsted langer ut mot naive medier som satser på Facebook og Instant Articles.
Google gjør store endringer på søk, og lanserer et nytt sosialt nettverk. Og muligens mye mer i løpet av Google I/O-konferansen sin. Dette, og mye mer i episode 61.

Takk for at du lytter til MediaPuls. Du finner Hans-Petter og Marius på http://HansPetter.info og http://Helt.Digital. Vi hadde satt veldig stor pris på om du vil abonnere og rate oss på iTunes. Alle episoder legges ut fortløpende med lenker til alt vi har snakket om på http://Mediapuls.no.

MediaPuls - Din puls på digitale og sosiale medier.

MediaPuls er program av og med Marius Karlsen og Hans-Petter Nygård-Hansen, som kommer ut to ganger i uken. MediaPuls tar pulsen på digitale og sosiale medier. Er du opptatt av journalistikk, kommunikasjon, salg eller markedsføring bør du høre på MediaPuls. Ønsker du å holde deg oppdatert på hva som skjer, hva som kommer og hva som er mulig bør du høre på MediaPuls. Synes du det er vanskelig å orientere seg i den digitale jungelen? Opplever du at det er altfor mange nye verktøy eller buzzord å holde rede på? Da bør du høre på MediaPuls. Kunnskap og en liten dose underholdning - helt gratis - rett i øret! MediaPuls, der altså....

Business
Business/Business News
Business/Management & Marketing
Education/Educational Technology
News & Politics
Technology/Podcasting
Technology/Tech News
Technology/Gadgets