Episode 60 - Pinsepod og full abonnanse

Det skal mer enn høytid og nasjonaldag for å stoppe MediaPuls. I stedet for å ta oss en pause, dobler i stedet. Episode 60 er verdens lengste MediaPuls-episode og det er ikke uten grunn.

Til deg som hører på hele episoden - du er en dobbel-super-MediaPuls-helt. Og lurer du på hva abonanse er for noe, så ramla det nye "moteordet" ut av Hans-Petter i løpet av innspillingen. Dels abonnent, dels annonse.. Dermed abonnanse.

Etter 3 og 1/2 år, og 150 episoder, så er det slutt for NIRcast. MediaPuls slår av en prat med en av NIR-gutta, og lurer på om det hele bare er et PR-stunt. I tillegg har vi tatt en prat med Frida Marie Brynildsen Grande, som er PR-student ved Høyskolen Kristiania. Hun har nylig gjennomført en studie i samarbeid med DNB og Nettavisen - om innholdsmarkedsføring og native advertising - for å se om leserne vet om det de leser er redaksjonelt eller kommersielt.

Marius har vært i Bergen under Nordiske Mediedager og kom hjem med en koffert full av inntrykk. Han husker derimot ikke navnet på...

MediaPuls - Din puls på digitale og sosiale medier.

MediaPuls er program av og med Marius Karlsen og Hans-Petter Nygård-Hansen, som kommer ut to ganger i uken. MediaPuls tar pulsen på digitale og sosiale medier. Er du opptatt av journalistikk, kommunikasjon, salg eller markedsføring bør du høre på MediaPuls. Ønsker du å holde deg oppdatert på hva som skjer, hva som kommer og hva som er mulig bør du høre på MediaPuls. Synes du det er vanskelig å orientere seg i den digitale jungelen? Opplever du at det er altfor mange nye verktøy eller buzzord å holde rede på? Da bør du høre på MediaPuls. Kunnskap og en liten dose underholdning - helt gratis - rett i øret! MediaPuls, der altså....

Business
Business/Business News
Business/Management & Marketing
Education/Educational Technology
News & Politics
Technology/Gadgets
Technology/Podcasting
Technology/Tech News