Episode 60 - Pinsepod og full abonnanse

Det skal mer enn høytid og nasjonaldag for å stoppe MediaPuls. I stedet for å ta oss en pause, dobler i stedet. Episode 60 er verdens lengste MediaPuls-episode og det er ikke uten grunn.

Til deg som hører på hele episoden - du er en dobbel-super-MediaPuls-helt. Og lurer du på hva abonanse er for noe, så ramla det nye "moteordet" ut av Hans-Petter i løpet av innspillingen. Dels abonnent, dels annonse.. Dermed abonnanse.

Etter 3 og 1/2 år, og 150 episoder, så er det slutt for NIRcast. MediaPuls slår av en prat med en av NIR-gutta, og lurer på om det hele bare er et PR-stunt. I tillegg har vi tatt en prat med Frida Marie Brynildsen Grande, som er PR-student ved Høyskolen Kristiania. Hun har nylig gjennomført en studie i samarbeid med DNB og Nettavisen - om innholdsmarkedsføring og native advertising - for å se om leserne vet om det de leser er redaksjonelt eller kommersielt.

Marius har vært i Bergen under Nordiske Mediedager og kom hjem med en koffert full av inntrykk. Han husker derimot ikke navnet på alle han møtte. Men han husker godt fiendebildet som ble tegnet om Facebook og Google, og fantastiske Mette Bugge fra Aftenposten.

I sosiale medier-sammenheng har det heller ikke vært stille. Fra ny logo for Instagram, Volvo med Snapchat-kampanje, og YouTube som tester ut ny meldingstjeneste. Og som alltid - veldig mye mer.

Takk for at du lytter til MediaPuls. Du finner Hans-Petter og Marius på http://HansPetter.info og http://Helt.Digital. Vi hadde satt veldig stor pris på om du vil abonnere og rate oss på iTunes. Alle episoder legges ut fortløpende med lenker til alt vi har snakket om på http://Mediapuls.no.

MediaPuls - Din puls på mediabransjen.

MediaPuls er en podcast av og med Marius Karlsen og Hans-Petter Nygård-Hansen. MediaPuls tar for seg den norske og internasjonale mediabransjen. MediaPuls vil se nærmere på innovasjon, disrupsjon, trender og endringer som berører alle som er opptatt av mediabransjen direkte og indirekte.

Business
Business/Business News
Business/Management & Marketing
Education/Educational Technology
News & Politics
Technology/Podcasting
Technology/Tech News
Technology/Gadgets