Episode 59 - enerWE Communication Conference - Livepodding fra Latter

Velkommen til episode 59, og MediaPuls spesial. Episoden er sponset av enerWE, som arrangerte enerWE Communication Conference på Latter i Oslo, 11. og 12. mai. MediaPuls var hyret til å overveie konferansen, og kjøre en livepod etter første dagen av konferansen; om olje- og energibransjen, og om kommunikasjon, digitale- og sosiale kanaler.

Vi benyttet også anledningen til å slå av en prat med noen av foredragsholderne, i tillegg til Lars Taraldsen fra Teknisk Ukeblad, og vaktmesteren selv, Chul Aamodt, som er daglig leder for enerWE - nettavisen for olje- og energibransjen.

På scenen fikk Marius og Hans-Petter besøk av Bunny Nooryani, som er kommunikasjonsdirektør i Aker Solutions, Hege Schøyen Dillner som er konserndirektør for organisasjon og bærekraft i Veidekke, samt Chul Aamodt fra enerWE.

Dette var første gangen MediaPuls arrangerte livepod, og første gangen med litt forskjellig teknisk utstyr.

Takk for at du lytter til MediaPuls. Du finner Hans-Petter og Marius på http://HansPetter.info og http://Helt.Digital. Vi hadde satt veldig stor pris på om du vil abonnere og rate oss på iTunes. Alle episoder legges ut fortløpende med lenker til alt vi har snakket om på http://Mediapuls.no.

MediaPuls - Din puls på mediabransjen.

MediaPuls er en podcast av og med Marius Karlsen og Hans-Petter Nygård-Hansen. MediaPuls tar for seg den norske og internasjonale mediabransjen. MediaPuls vil se nærmere på innovasjon, disrupsjon, trender og endringer som berører alle som er opptatt av mediabransjen direkte og indirekte.

Business
Business/Business News
Business/Management & Marketing
Education/Educational Technology
News & Politics
Technology/Podcasting
Technology/Tech News
Technology/Gadgets