Episode 59 - enerWE Communication Conference - Livepodding fra Latter

Velkommen til episode 59, og MediaPuls spesial. Episoden er sponset av enerWE, som arrangerte enerWE Communication Conference på Latter i Oslo, 11. og 12. mai. MediaPuls var hyret til å overveie konferansen, og kjøre en livepod etter første dagen av konferansen; om olje- og energibransjen, og om kommunikasjon, digitale- og sosiale kanaler.

Vi benyttet også anledningen til å slå av en prat med noen av foredragsholderne, i tillegg til Lars Taraldsen fra Teknisk Ukeblad, og vaktmesteren selv, Chul Aamodt, som er daglig leder for enerWE - nettavisen for olje- og energibransjen.

På scenen fikk Marius og Hans-Petter besøk av Bunny Nooryani, som er kommunikasjonsdirektør i Aker Solutions, Hege Schøyen Dillner som er konserndirektør for organisasjon og bærekraft i Veidekke, samt Chul Aamodt fra enerWE.

Dette var første gangen MediaPuls arrangerte livepod, og første gangen med litt forskjellig teknisk utstyr.

Takk for at du lytter til MediaPuls. Du finner Hans-Petter og Marius på http://HansPetter.info og...

MediaPuls - Din puls på digitale og sosiale medier.

MediaPuls er program av og med Marius Karlsen og Hans-Petter Nygård-Hansen, som kommer ut to ganger i uken. MediaPuls tar pulsen på digitale og sosiale medier. Er du opptatt av journalistikk, kommunikasjon, salg eller markedsføring bør du høre på MediaPuls. Ønsker du å holde deg oppdatert på hva som skjer, hva som kommer og hva som er mulig bør du høre på MediaPuls. Synes du det er vanskelig å orientere seg i den digitale jungelen? Opplever du at det er altfor mange nye verktøy eller buzzord å holde rede på? Da bør du høre på MediaPuls. Kunnskap og en liten dose underholdning - helt gratis - rett i øret! MediaPuls, der altså....

Business
Business/Business News
Business/Management & Marketing
Education/Educational Technology
News & Politics
Technology/Gadgets
Technology/Podcasting
Technology/Tech News