Episode 58 - Tillitsundersøkelsen 2016

Hvem stoler vi på? Eller hvem stoler vi ikke på? Kampen om troverdigheten har aldri vært større. Medier, offentlige og private virksomheter, organisasjoner, ledere, politikere, fageksperter, bloggere, kjendiser og idrettsprofiler kjemper alle om tillit i en befolkning som sliter med å orientere seg i en informasjonsjungel med altfor mange valg. I en kaotisk mediehverdag blir tillit og troverdighet viktigere for å stå ut og nå frem med det man har på hjertet.

TNS Gallup har på oppdrag fra Trigger kartlagt tilliten til de mest fremtredende aktørene i norsk offentlighet for å finne ut hvem vi stoler på, og hva som skal til for å bli en aktør de har tillit til. MediaPuls inviterte daglig leder i Trigger, Preben Carlsen, for å diskutere Tillitsundersøkelsen nærmere. Kan vi stole på tallene bak undersøkelsen? Er tilliten virkelig så liten som funnene skulle tilsi, eller er vi forutinntatte når vi skal vurdere tillit?

Takk for at du lytter til MediaPuls. Du finner Hans-Petter og Marius på...

MediaPuls - Din puls på digitale og sosiale medier.

MediaPuls er program av og med Marius Karlsen og Hans-Petter Nygård-Hansen, som kommer ut to ganger i uken. MediaPuls tar pulsen på digitale og sosiale medier. Er du opptatt av journalistikk, kommunikasjon, salg eller markedsføring bør du høre på MediaPuls. Ønsker du å holde deg oppdatert på hva som skjer, hva som kommer og hva som er mulig bør du høre på MediaPuls. Synes du det er vanskelig å orientere seg i den digitale jungelen? Opplever du at det er altfor mange nye verktøy eller buzzord å holde rede på? Da bør du høre på MediaPuls. Kunnskap og en liten dose underholdning - helt gratis - rett i øret! MediaPuls, der altså....

Business
Business/Business News
Business/Management & Marketing
Education/Educational Technology
News & Politics
Technology/Podcasting
Technology/Tech News
Technology/Gadgets