Episode 56 - Tidenes kutt hos TV 2, men også tidenes gigantiske potensiale

Hans-Petter er lei seg for at SoundCloud sin RSS-feed ikke fungerte som den skulle sist søndag, og frustrert over at bransjeorganisasjonen INMA sine nettsider fortsatt ikke er mobiltilpasset i 2016. Og at Norges eneste IT-avis reklamerer for ny pålogging til eAvis. Og over at Facebook Instant Articles og Google AMP gjør nettsider til kjedelige, statiske og passive. Til rene RSS-feeds.

NRK er glade for at de ikke trenger å øke lisenskostnaden for deg og meg med mer enn 30 kroner, og forklarer den beskjedne veksten med kostnadsreduksjon som følge av FM-slukkingen. Kostnaden for deg og meg blir derimot langt mer enn 30 kroner, etter at vi har blitt tvunget til å bytte ut alle radioer i hjem, på hytta og i bilen til DAB.

Hos TV2 er det krisestemning etter at selskapet må kutte over 350 millioner kroner. Samtidig skal antall TV 2 Sumo-abonnenter tredobles mot 2020. Her ligger det et gigantisk potensiale, hvis innhold og reklame blir tilpasset den enkelte bruker.

Hos Facebook jobbes det med (nok en) Snapchat...

MediaPuls - Din puls på digitale og sosiale medier.

MediaPuls er program av og med Marius Karlsen og Hans-Petter Nygård-Hansen, som kommer ut to ganger i uken. MediaPuls tar pulsen på digitale og sosiale medier. Er du opptatt av journalistikk, kommunikasjon, salg eller markedsføring bør du høre på MediaPuls. Ønsker du å holde deg oppdatert på hva som skjer, hva som kommer og hva som er mulig bør du høre på MediaPuls. Synes du det er vanskelig å orientere seg i den digitale jungelen? Opplever du at det er altfor mange nye verktøy eller buzzord å holde rede på? Da bør du høre på MediaPuls. Kunnskap og en liten dose underholdning - helt gratis - rett i øret! MediaPuls, der altså....

Business
Business/Business News
Business/Management & Marketing
Education/Educational Technology
News & Politics
Technology/Podcasting
Technology/Tech News
Technology/Gadgets