Episode 56 - Tidenes kutt hos TV 2, men også tidenes gigantiske potensiale

Hans-Petter er lei seg for at SoundCloud sin RSS-feed ikke fungerte som den skulle sist søndag, og frustrert over at bransjeorganisasjonen INMA sine nettsider fortsatt ikke er mobiltilpasset i 2016. Og at Norges eneste IT-avis reklamerer for ny pålogging til eAvis. Og over at Facebook Instant Articles og Google AMP gjør nettsider til kjedelige, statiske og passive. Til rene RSS-feeds.

NRK er glade for at de ikke trenger å øke lisenskostnaden for deg og meg med mer enn 30 kroner, og forklarer den beskjedne veksten med kostnadsreduksjon som følge av FM-slukkingen. Kostnaden for deg og meg blir derimot langt mer enn 30 kroner, etter at vi har blitt tvunget til å bytte ut alle radioer i hjem, på hytta og i bilen til DAB.

Hos TV2 er det krisestemning etter at selskapet må kutte over 350 millioner kroner. Samtidig skal antall TV 2 Sumo-abonnenter tredobles mot 2020. Her ligger det et gigantisk potensiale, hvis innhold og reklame blir tilpasset den enkelte bruker.

Hos Facebook jobbes det med (nok en) Snapchat killer, samtidig som selskapet forbyr oss å reklamere for vår Snapchat-profil.

Takk for at du lytter til MediaPuls. Du finner Hans-Petter og Marius på http://HansPetter.info og http://Helt.Digital. Vi hadde satt veldig stor pris på om du vil abonnere og rate oss på iTunes. Alle episoder legges ut fortløpende med lenker til alt vi har snakket om på http://Mediapuls.no.

MediaPuls - Din puls på digitale og sosiale medier.

MediaPuls er program av og med Marius Karlsen og Hans-Petter Nygård-Hansen, som kommer ut to ganger i uken. MediaPuls tar pulsen på digitale og sosiale medier. Er du opptatt av journalistikk, kommunikasjon, salg eller markedsføring bør du høre på MediaPuls. Ønsker du å holde deg oppdatert på hva som skjer, hva som kommer og hva som er mulig bør du høre på MediaPuls. Synes du det er vanskelig å orientere seg i den digitale jungelen? Opplever du at det er altfor mange nye verktøy eller buzzord å holde rede på? Da bør du høre på MediaPuls. Kunnskap og en liten dose underholdning - helt gratis - rett i øret! MediaPuls, der altså....

Business
Business/Business News
Business/Management & Marketing
Education/Educational Technology
News & Politics
Technology/Podcasting
Technology/Tech News
Technology/Gadgets