Episode 55 - Tidligere kulturredaktør bygger journalistisk bro

Det er første mai i det virtuelle studioet til Marius og Hans-Petter. Dager og uker har gått, men Facebook Instant Articles er fortsatt kun et lys i enden av det som virker som en lengre og lengre tunnel. Hos Schibsted er man i gang med å teste interessen for å betale for enkeltartikler. Men ønsker de virkelig at vi skal kjøpe enkeltartikler, eller er det kun et lokkemiddel mot abonnement?

Facebook, Twitter og LinkedIn har annonsert sine tall for første kvartal, og det er ikke alt som vokser inn i himmelen. The Guardian har lansert sitt Virtual Reality-prosjekt, og plasserer deg i isolasjon. The New York Times sender ut 300.000 nye VR-briller til sine mest lojale digitale abonnenter. Snapchat skal vise høydepunkter og "behind the scenes" fra OL i Rio, og YouTube lanserer "bumper ads" på seks sekunder.

Og til slutt en liten "call to action" - Marius har startet en ny tips-spalte, men trenger tips fra deg til navn. VerktøyPuls er 100% utelukket. Gå inn på http://Facebook.com/MediaPuls og legg igjen ditt forslag til hva tips-spalten bør hete.

Takk for at du lytter til MediaPuls. Du finner Hans-Petter og Marius på http://HansPetter.info og http://Helt.Digital. Vi hadde satt veldig stor pris på om du vil abonnere og rate oss på iTunes. Alle episoder legges ut fortløpende med lenker til alt vi har snakket om på http://Mediapuls.no.

MediaPuls - Din puls på mediabransjen.

MediaPuls er en podcast av og med Marius Karlsen og Hans-Petter Nygård-Hansen. MediaPuls tar for seg den norske og internasjonale mediabransjen. MediaPuls vil se nærmere på innovasjon, disrupsjon, trender og endringer som berører alle som er opptatt av mediabransjen direkte og indirekte.

Business
Business/Business News
Business/Management & Marketing
Education/Educational Technology
News & Politics
Technology/Podcasting
Technology/Tech News
Technology/Gadgets