Episode 54 - Google, SEO og pragmatisk programmatisk

Like sikkert som det blir vår, blir det streik. Lederen for NJ ønsker seg et lønnsoppgjør som skal gi mer gnist og innsats, og mer tro på fremtiden. Marius leser rapporter i et rasende tempo. To nye fra WAN-IFRA, og en fra det britiske medietilsynet har det blitt på en kort uke. Hans-Petter har tatt en prat med Agnete Tøien Pedersen fra iProspect for å høre om Google og SEO har blitt mindre viktig i en digital hverdag som blir stadig mer sosial?
Og vi spør - kan programmatisk annonsering være starten på et mer samarbeidende mediebransje? Dette, og mye mer:

- Lønnsoppgjøret i gang for landets journalister.
- Har Google og SEO blitt mindre viktig?
- Schibsted går all in på programmatisk
- Frustrerende Facebook Instant Articles
- Blir Facebook den nye blogg-plattformen?
- Er Aftenposten først ute med Facebook Live API-integrasjon

Takk for at du lytter til MediaPuls. Du finner Hans-Petter og Marius på http://HansPetter.info og http://Helt.Digital. Vi hadde satt veldig stor pris på om du vil abonnere og rate oss på iTunes. Alle episoder legges ut fortløpende med lenker til alt vi har snakket om på http://Mediapuls.no.

MediaPuls - Din puls på mediabransjen.

MediaPuls er en podcast av og med Marius Karlsen og Hans-Petter Nygård-Hansen. MediaPuls tar for seg den norske og internasjonale mediabransjen. MediaPuls vil se nærmere på innovasjon, disrupsjon, trender og endringer som berører alle som er opptatt av mediabransjen direkte og indirekte.

Business
Business/Business News
Business/Management & Marketing
Education/Educational Technology
News & Politics
Technology/Podcasting
Technology/Tech News
Technology/Gadgets