Episode 53 - Adblock-krisen er avblåst. VR tar tid og Startsiden er Norges mest populære nettside!

TNS Gallup er på besøk for å belyse de siste medietrendene. VR er for de ivrigste av oss. Adblock blir ingen krise på mobil. Det er kun de som ser minst på TV som kutter kabelen, og Startsiden er Norges mest populære nettside.

Marius har vært i hovedstaden og tatt på robotjournalisten til NTB. Hans-Petter tok med seg Apple TV-en sin til God Morgen Norge. Det resulterte i en klage til PFU. I reklamebyrået Good Morning er de drittlei av ideer, mens hos Trønder-Avisa er alle ideer velkomne. Vi introduserer også det vi tror vil bli en ny fast spalte: Sosiale medier Siden Sist, hvor vi "fort og gæli" oppsummerer de viktigste SoMe-sakene i uken som gikk.

Takk for at du lytter til MediaPuls. Du finner Hans-Petter og Marius på http://HansPetter.info og http://Helt.Digital. Vi hadde satt veldig stor pris på om du vil abonnere og rate oss på iTunes. Alle episoder legges ut fortløpende med lenker til alt vi har snakket om på http://Mediapuls.no.

MediaPuls - Din puls på digitale og sosiale medier.

MediaPuls er program av og med Marius Karlsen og Hans-Petter Nygård-Hansen, som kommer ut to ganger i uken. MediaPuls tar pulsen på digitale og sosiale medier. Er du opptatt av journalistikk, kommunikasjon, salg eller markedsføring bør du høre på MediaPuls. Ønsker du å holde deg oppdatert på hva som skjer, hva som kommer og hva som er mulig bør du høre på MediaPuls. Synes du det er vanskelig å orientere seg i den digitale jungelen? Opplever du at det er altfor mange nye verktøy eller buzzord å holde rede på? Da bør du høre på MediaPuls. Kunnskap og en liten dose underholdning - helt gratis - rett i øret! MediaPuls, der altså....

Business
Business/Business News
Business/Management & Marketing
Education/Educational Technology
News & Politics
Technology/Podcasting
Technology/Tech News
Technology/Gadgets