Episode 51 - Gud, FAANG, avislandslaget og store drømmer om en redefinert journalistikk

Vi tror på GUD og FAANG. Det gjør også den svenske professoren, forfatteren og foredragsholderen Kjell A. Nordstrøm. Vi møtte han under eHandelsforum i Oslo for kort tid siden. Han tror ikke bare på GUD eller FAANG, men også på å legge vekk strategiene.

På Fornebu har Landslaget for LokalAvisene feiret hverandre og seg selv i løpet av helgen, og Schibsted har (endelig) sett lyset. Nå skal de redefinere både journalistikken og mediehusene. Nyhetene skal personaliseres, og VG skal bli den allmektige forsiden - for alt og for alle.

Takk for at du lytter til MediaPuls. Du finner Hans-Petter og Marius på http://HansPetter.info og http://Helt.Digital. Vi hadde satt veldig stor pris på om du vil abonnere og rate oss på iTunes. Alle episoder legges ut fortløpende med lenker til alt vi har snakket om på http://Mediapuls.no.

MediaPuls - Din puls på mediabransjen.

MediaPuls er en podcast av og med Marius Karlsen og Hans-Petter Nygård-Hansen. MediaPuls tar for seg den norske og internasjonale mediabransjen. MediaPuls vil se nærmere på innovasjon, disrupsjon, trender og endringer som berører alle som er opptatt av mediabransjen direkte og indirekte.

Business
Business/Business News
Business/Management & Marketing
Education/Educational Technology
News & Politics
Technology/Podcasting
Technology/Tech News
Technology/Gadgets