Episode 50 - F8, robotjournalistikk fra NTB, journalistrating og 50 episoders jubileum

Marius og Hans-Petter er i 100...eller i 50, for dette er en aldri så liten jubileumsepisode. Og for et lykketreff episode 50 også ble, for nyhetene ramler inn som perler på en snor.

Facebook runder av årets F8-konferanse med et subtilt ønske om å ta fullstendig over Internett. I Danmark vil noen opprette en ratingtjeneste over journalister, og her hjemme er NTB i ferd med å starte sin robotjournalistikk, med roboten Bob.

Vi oppsummerer de største Facebook-nyhetene fra F8, og tar en prat med lederen av NTBs sportsavdeling, Magnus Aabech, for å komme litt under huden på roboten deres som skal begynne om kort tid å produsere sportsjournalistikk for nyhetsbyrået.

Marius og Hans-Petter gratulerer hverandre med de første 50, og ikke minst takker de alle de som har fulgt med på alle episodene....og som blir med på reisen videre.

Takk for at du lytter til MediaPuls. Du finner Hans-Petter og Marius på HansPetter.info og Helt.Digital. Vi hadde satt veldig stor pris på om du vil abonnere og rate oss på iTunes....

MediaPuls - Din puls på digitale og sosiale medier.

MediaPuls er program av og med Marius Karlsen og Hans-Petter Nygård-Hansen, som kommer ut to ganger i uken. MediaPuls tar pulsen på digitale og sosiale medier. Er du opptatt av journalistikk, kommunikasjon, salg eller markedsføring bør du høre på MediaPuls. Ønsker du å holde deg oppdatert på hva som skjer, hva som kommer og hva som er mulig bør du høre på MediaPuls. Synes du det er vanskelig å orientere seg i den digitale jungelen? Opplever du at det er altfor mange nye verktøy eller buzzord å holde rede på? Da bør du høre på MediaPuls. Kunnskap og en liten dose underholdning - helt gratis - rett i øret! MediaPuls, der altså....

Business
Business/Business News
Business/Management & Marketing
Education/Educational Technology
News & Politics
Technology/Gadgets
Technology/Podcasting
Technology/Tech News