Episode 50 - F8, robotjournalistikk fra NTB, journalistrating og 50 episoders jubileum

Marius og Hans-Petter er i 100...eller i 50, for dette er en aldri så liten jubileumsepisode. Og for et lykketreff episode 50 også ble, for nyhetene ramler inn som perler på en snor.

Facebook runder av årets F8-konferanse med et subtilt ønske om å ta fullstendig over Internett. I Danmark vil noen opprette en ratingtjeneste over journalister, og her hjemme er NTB i ferd med å starte sin robotjournalistikk, med roboten Bob.

Vi oppsummerer de største Facebook-nyhetene fra F8, og tar en prat med lederen av NTBs sportsavdeling, Magnus Aabech, for å komme litt under huden på roboten deres som skal begynne om kort tid å produsere sportsjournalistikk for nyhetsbyrået.

Marius og Hans-Petter gratulerer hverandre med de første 50, og ikke minst takker de alle de som har fulgt med på alle episodene....og som blir med på reisen videre.

Takk for at du lytter til MediaPuls. Du finner Hans-Petter og Marius på HansPetter.info og Helt.Digital. Vi hadde satt veldig stor pris på om du vil abonnere og rate oss på iTunes. Alle episoder legges ut fortløpende med lenker til alt vi har snakket om på Mediapuls.no.

Vennlig hilsen,
Marius Karlsen &
Hans-Petter Nygård-Hansen

MediaPuls - Din puls på mediabransjen.

MediaPuls er en podcast av og med Marius Karlsen og Hans-Petter Nygård-Hansen. MediaPuls tar for seg den norske og internasjonale mediabransjen. MediaPuls vil se nærmere på innovasjon, disrupsjon, trender og endringer som berører alle som er opptatt av mediabransjen direkte og indirekte.

Business
Business/Business News
Business/Management & Marketing
Education/Educational Technology
News & Politics
Technology/Podcasting
Technology/Tech News
Technology/Gadgets