Episode 48 - Mobilen er like viktig som den er selvfølgelig

En blytung annonsestart på 2016 gjør at Schibsted-avisene kutter 55 årsverk på salg og støttefunksjoner. De forklarer de store kuttene med at de store endringene i løpet av de siste to årene har satt hele markedet under press.

I USA har underholdningskanalen E! Online begynt å sende live på Facebook i ukedagene. Og sendingen blir gjort via mobil.

Mobilen er også sentralt i denne episoden. Den lille dingsen ble først brukt til å ringe med, men i dag blir mobilen først og fremst brukt til alt annet enn å ringe med. Slik har det ikke alltid vært, og for å se litt bakover - og fremover, har vi fått besøk av administrerende direktør i Telenor Norge, Berit Svendsen.

Takk for at du lytter til MediaPuls. Du finner Hans-Petter og Marius på http://HansPetter.info og http://Helt.Digital. Vi hadde satt veldig stor pris på om du vil abonnere og rate oss på iTunes. Alle episoder legges ut fortløpende med lenker til alt vi har snakket om på http://Mediapuls.no.

MediaPuls - Din puls på mediabransjen.

MediaPuls er en podcast av og med Marius Karlsen og Hans-Petter Nygård-Hansen. MediaPuls tar for seg den norske og internasjonale mediabransjen. MediaPuls vil se nærmere på innovasjon, disrupsjon, trender og endringer som berører alle som er opptatt av mediabransjen direkte og indirekte.

Business
Business/Business News
Business/Management & Marketing
Education/Educational Technology
News & Politics
Technology/Podcasting
Technology/Tech News
Technology/Gadgets