Episode 48 - Mobilen er like viktig som den er selvfølgelig

En blytung annonsestart på 2016 gjør at Schibsted-avisene kutter 55 årsverk på salg og støttefunksjoner. De forklarer de store kuttene med at de store endringene i løpet av de siste to årene har satt hele markedet under press.

I USA har underholdningskanalen E! Online begynt å sende live på Facebook i ukedagene. Og sendingen blir gjort via mobil.

Mobilen er også sentralt i denne episoden. Den lille dingsen ble først brukt til å ringe med, men i dag blir mobilen først og fremst brukt til alt annet enn å ringe med. Slik har det ikke alltid vært, og for å se litt bakover - og fremover, har vi fått besøk av administrerende direktør i Telenor Norge, Berit Svendsen.

Takk for at du lytter til MediaPuls. Du finner Hans-Petter og Marius på http://HansPetter.info og http://Helt.Digital. Vi hadde satt veldig stor pris på om du vil abonnere og rate oss på iTunes. Alle episoder legges ut fortløpende med lenker til alt vi har snakket om på http://Mediapuls.no.

MediaPuls - Din puls på digitale og sosiale medier.

MediaPuls er program av og med Marius Karlsen og Hans-Petter Nygård-Hansen, som kommer ut to ganger i uken. MediaPuls tar pulsen på digitale og sosiale medier. Er du opptatt av journalistikk, kommunikasjon, salg eller markedsføring bør du høre på MediaPuls. Ønsker du å holde deg oppdatert på hva som skjer, hva som kommer og hva som er mulig bør du høre på MediaPuls. Synes du det er vanskelig å orientere seg i den digitale jungelen? Opplever du at det er altfor mange nye verktøy eller buzzord å holde rede på? Da bør du høre på MediaPuls. Kunnskap og en liten dose underholdning - helt gratis - rett i øret! MediaPuls, der altså....

Business
Business/Business News
Business/Management & Marketing
Education/Educational Technology
News & Politics
Technology/Gadgets
Technology/Podcasting
Technology/Tech News