Episode 47 - Er sponset journalistikk forurenset?

I denne episoden skal vi snakke om presseetikk og troverdighet. Er det mulig å sponse journalistikk uten at journalistikken forurenses? Til å diskutere det her har vi fått besøk av Kjersti Løken Stavrum. Kjersti er generalsekretær og sekretariatsleder for Norsk Presseforbund. Foranledningen var MBL og Norsk Redaktørforening som arrangerte bransjemøte om sponsing av journalistikk torsdag 31. mars, hvor Løken holdt et innlegg og deltok i paneldebatten i etterkant.

Takk for at du lytter til MediaPuls. Du finner Hans-Petter og Marius på http://HansPetter.info og http://Helt.Digital. Vi hadde satt veldig stor pris på om du vil abonnere og rate oss på iTunes. Alle episoder legges ut fortløpende med lenker til alt vi har snakket om på http://Mediapuls.no.

MediaPuls - Din puls på mediabransjen.

MediaPuls er en podcast av og med Marius Karlsen og Hans-Petter Nygård-Hansen. MediaPuls tar for seg den norske og internasjonale mediabransjen. MediaPuls vil se nærmere på innovasjon, disrupsjon, trender og endringer som berører alle som er opptatt av mediabransjen direkte og indirekte.

Business
Business/Business News
Business/Management & Marketing
Education/Educational Technology
News & Politics
Technology/Podcasting
Technology/Tech News
Technology/Gadgets