Episode 47 - Er sponset journalistikk forurenset?

I denne episoden skal vi snakke om presseetikk og troverdighet. Er det mulig å sponse journalistikk uten at journalistikken forurenses? Til å diskutere det her har vi fått besøk av Kjersti Løken Stavrum. Kjersti er generalsekretær og sekretariatsleder for Norsk Presseforbund. Foranledningen var MBL og Norsk Redaktørforening som arrangerte bransjemøte om sponsing av journalistikk torsdag 31. mars, hvor Løken holdt et innlegg og deltok i paneldebatten i etterkant.

Takk for at du lytter til MediaPuls. Du finner Hans-Petter og Marius på http://HansPetter.info og http://Helt.Digital. Vi hadde satt veldig stor pris på om du vil abonnere og rate oss på iTunes. Alle episoder legges ut fortløpende med lenker til alt vi har snakket om på http://Mediapuls.no.

MediaPuls - Din puls på digitale og sosiale medier.

MediaPuls er program av og med Marius Karlsen og Hans-Petter Nygård-Hansen, som kommer ut to ganger i uken. MediaPuls tar pulsen på digitale og sosiale medier. Er du opptatt av journalistikk, kommunikasjon, salg eller markedsføring bør du høre på MediaPuls. Ønsker du å holde deg oppdatert på hva som skjer, hva som kommer og hva som er mulig bør du høre på MediaPuls. Synes du det er vanskelig å orientere seg i den digitale jungelen? Opplever du at det er altfor mange nye verktøy eller buzzord å holde rede på? Da bør du høre på MediaPuls. Kunnskap og en liten dose underholdning - helt gratis - rett i øret! MediaPuls, der altså....

Business
Business/Business News
Business/Management & Marketing
Education/Educational Technology
News & Politics
Technology/Gadgets
Technology/Podcasting
Technology/Tech News