Episode 46 - Newsbeat, Blendle, Curiosity Stream og mye nytt fra Facebook og Snapchat

Påsken er dårlig tider for podkast. Podkast er noe man lytter til alene, og påsken er i liten grad alenetid. Nå er påsken over for denne gang, podkastere og -lyttere er tilbake og det gjelder selvsagt også MediaPuls. Episode 46 er spekket med temaer som Marius og Hans-Petter har lest, hørt eller testet ut i løpet av påskeferien... "and then some".

Hans-Petter har blant annet vært så heldig og skaffet seg en konto på den amerikanske utgaven av Blendle - og har kun rosende ord å komme med. I tillegg har han kjøpt seg ett års abonnement på Newsbeat - podkasten som leser opp nyheter fra omlag 200 nettaviser. Verken Snapchat eller Facebook har ligget på latsiden i løpet av påskeferien, og i England har The Independent solgt sin siste papiravis.

Dette, og mye mer - som alltid - i MediaPuls.

Takk for at du lytter til MediaPuls. Du finner Hans-Petter og Marius på http://HansPetter.info og http://Helt.Digital. Vi hadde satt veldig stor pris på om du vil abonnere og rate oss på iTunes. Alle episoder legges ut fortløpende med lenker til alt vi har snakket om på http://Mediapuls.no.

MediaPuls - Din puls på mediabransjen.

MediaPuls er en podcast av og med Marius Karlsen og Hans-Petter Nygård-Hansen. MediaPuls tar for seg den norske og internasjonale mediabransjen. MediaPuls vil se nærmere på innovasjon, disrupsjon, trender og endringer som berører alle som er opptatt av mediabransjen direkte og indirekte.

Business
Business/Business News
Business/Management & Marketing
Education/Educational Technology
News & Politics
Technology/Podcasting
Technology/Tech News
Technology/Gadgets