Episode 43 - Halvtårsdag for MediaPuls, samarbeidsavtale og en kort prat med Inzpire.me

Søndag 20. mars 2016 er nok en større dag for Marius og Hans-Petter, enn for de fleste som lytter på MediaPuls. Det er på mange måter ikke en "stor greie" å bli et halvt år, men det markerer på mange måter at vi har overlevd de første kritiske seks månedene. Sjansen er større nå for at vi vil fortsette i alle fall seks måneder til. Og forhåpentligvis mye lengre enn som så også.

Den store nyheten for Marius og Hans-Petter er derimot at de har signert en samarbeidsavtale med United Influencers. MediaPuls er den første podkasten UI har valgt å jobbe med i Norge, men helt sikkert ikke den siste. Vi gleder oss veldig til å jobbe sammen med United Influencers, og i denne episoden har vi fått besøk av Julie Holst Berntsen og Thomas Moen fra UI for å snakke mer om avtalen og planene fremover.

I tillegg diskuterer Marius og Hans-Petter Instagram sine planer om å innføre "Facebook-lignende" algoritmer, og som siste post i denne episoden, tar vi en prat med Mats Lyngstad fra Venture Factory som nylig lanserte en ny markedsplass for annonsører og bloggere. Inzpire.me heter tjenesten, og vi lurte på hva som inzpirerte Mats.

Ha en riktig god påske - og ikke glem; MediaPuls tar ikke påskeferie. Vi er tilbake onsdag kveld, 23. mars, og søndag kveld 27. mars med nye episoder.

Tusen takk for at du lytter til MediaPuls.
Du finner Hans-Petter og Marius på http://HansPetter.info og http://Helt.Digital. Vi hadde satt veldig stor pris på om du vil abonnere og rate oss på iTunes. Alle episoder legges ut fortløpende med lenker til alt vi har snakket om på http://Mediapuls.no.

MediaPuls - Din puls på digitale og sosiale medier.

MediaPuls er program av og med Marius Karlsen og Hans-Petter Nygård-Hansen, som kommer ut to ganger i uken. MediaPuls tar pulsen på digitale og sosiale medier. Er du opptatt av journalistikk, kommunikasjon, salg eller markedsføring bør du høre på MediaPuls. Ønsker du å holde deg oppdatert på hva som skjer, hva som kommer og hva som er mulig bør du høre på MediaPuls. Synes du det er vanskelig å orientere seg i den digitale jungelen? Opplever du at det er altfor mange nye verktøy eller buzzord å holde rede på? Da bør du høre på MediaPuls. Kunnskap og en liten dose underholdning - helt gratis - rett i øret! MediaPuls, der altså....

Business
Business/Business News
Business/Management & Marketing
Education/Educational Technology
News & Politics
Technology/Podcasting
Technology/Tech News
Technology/Gadgets