Episode 41 - SXSW med Eskedal, Operas Adblock, og virale, men seriøse videoer fra Vibbio

Hva har SXSW, Opera og Vibbio til felles? De er alle sammen temaer vi tar opp i episode 41 av MediaPuls. Den norske nettleseren Opera er første av de store nettleserne til å levere annonseblokkering integrert, og MediaPuls tar praten med Henrik Gustav Faller i Opera for å høre mer om årsaken.

Marianne Bratt Ricketts forlot 3In og Innomag, for å lage nyheter på en annen måte. Vibbio lager smarte, kule, innovative - og korte videoer til å formidle seriøse budskap...som skal tåle å bli avspilt uten lyd.

Erik Eskedal fra Iteo har vært i Austin, Texas de siste fem årene. Anledningen har vært SXSW - verdens største digitalkonferanse, større for hvert år. I år var til og med den amerikanske presidenten og "the first lady" til stede. Marius og Hans-Petter tok en prat med Erik "direkte" fra SXSW for å høre om "the next big thing" ... eller app.

Takk for at du lytter til MediaPuls.

Du finner Hans-Petter og Marius på http://HansPetter.info og http://Helt.Digital. Vi hadde satt veldig stor pris på om du vil abonnere og rate oss på iTunes. Alle episoder legges ut fortløpende med lenker til alt vi har snakket om på http://Mediapuls.no.

MediaPuls - Din puls på mediabransjen.

MediaPuls er en podcast av og med Marius Karlsen og Hans-Petter Nygård-Hansen. MediaPuls tar for seg den norske og internasjonale mediabransjen. MediaPuls vil se nærmere på innovasjon, disrupsjon, trender og endringer som berører alle som er opptatt av mediabransjen direkte og indirekte.

Business
Business/Business News
Business/Management & Marketing
Education/Educational Technology
News & Politics
Technology/Podcasting
Technology/Tech News
Technology/Gadgets