Episode 41 - SXSW med Eskedal, Operas Adblock, og virale, men seriøse videoer fra Vibbio

Hva har SXSW, Opera og Vibbio til felles? De er alle sammen temaer vi tar opp i episode 41 av MediaPuls. Den norske nettleseren Opera er første av de store nettleserne til å levere annonseblokkering integrert, og MediaPuls tar praten med Henrik Gustav Faller i Opera for å høre mer om årsaken.

Marianne Bratt Ricketts forlot 3In og Innomag, for å lage nyheter på en annen måte. Vibbio lager smarte, kule, innovative - og korte videoer til å formidle seriøse budskap...som skal tåle å bli avspilt uten lyd.

Erik Eskedal fra Iteo har vært i Austin, Texas de siste fem årene. Anledningen har vært SXSW - verdens største digitalkonferanse, større for hvert år. I år var til og med den amerikanske presidenten og "the first lady" til stede. Marius og Hans-Petter tok en prat med Erik "direkte" fra SXSW for å høre om "the next big thing" ... eller app.

Takk for at du lytter til MediaPuls.

Du finner Hans-Petter og Marius på http://HansPetter.info og http://Helt.Digital. Vi hadde satt veldig stor pris på om du vil...

MediaPuls - Din puls på digitale og sosiale medier.

MediaPuls er program av og med Marius Karlsen og Hans-Petter Nygård-Hansen, som kommer ut to ganger i uken. MediaPuls tar pulsen på digitale og sosiale medier. Er du opptatt av journalistikk, kommunikasjon, salg eller markedsføring bør du høre på MediaPuls. Ønsker du å holde deg oppdatert på hva som skjer, hva som kommer og hva som er mulig bør du høre på MediaPuls. Synes du det er vanskelig å orientere seg i den digitale jungelen? Opplever du at det er altfor mange nye verktøy eller buzzord å holde rede på? Da bør du høre på MediaPuls. Kunnskap og en liten dose underholdning - helt gratis - rett i øret! MediaPuls, der altså....

Business
Business/Business News
Business/Management & Marketing
Education/Educational Technology
News & Politics
Technology/Gadgets
Technology/Podcasting
Technology/Tech News