Episode 40 - Flere GirlGeeks og færre grådresser

Episoden ble spilt inn på selveste kvinnedagen. Samme dag som MBL la frem opplagstallene for mediehusene i 2015. Det er også hovedtemaene i denne episoden. Og med så viktige temaer på programmet, så har vi lagt vekk stoppeklokken, og latt det stå til!

I anledning av kvinnedagen - den 105. i rekken - har MediaPuls tatt en prat med Louise Fuchs fra Schibsted, for å diskutere den altfor lave interessen for teknologi blant kvinner, og den lave kvinneandelen i norsk IT-bransje og blant norske mediebedrifter som sådan. Louise er digital kommunikasjonsspesialist hos Schibsted Media Group, styremedlem i TENK Norge, grunnlegger av Schibsted Women in Tech initiative og aktiv medlem av GirlGeekDinners.

Etter samtalen med Louise er det opplagstallene som ble lagt frem 8. mars som er tema. Marius og Hans-Petter ser nærmere på vinnere og tapere - både digitalt og analogt - og har vært i kontakt med Gard i Medier24 og Knut Kristian i Kampanje for å få deres vurderinger på tilstanden i norske mediehus.

Her blir det ris og ros, og muligens også litt rant.

Takk for at du lytter til MediaPuls.
Du finner Hans-Petter og Marius på http://HansPetter.info og http://Helt.Digital. Vi hadde satt veldig stor pris på om du vil abonnere og rate oss på iTunes. Alle episoder legges ut fortløpende med lenker til alt vi har snakket om på http://Mediapuls.no.

MediaPuls - Din puls på mediabransjen.

MediaPuls er en podcast av og med Marius Karlsen og Hans-Petter Nygård-Hansen. MediaPuls tar for seg den norske og internasjonale mediabransjen. MediaPuls vil se nærmere på innovasjon, disrupsjon, trender og endringer som berører alle som er opptatt av mediabransjen direkte og indirekte.

Business
Business/Business News
Business/Management & Marketing
Education/Educational Technology
News & Politics
Technology/Podcasting
Technology/Tech News
Technology/Gadgets