Episode 40 - Flere GirlGeeks og færre grådresser

Episoden ble spilt inn på selveste kvinnedagen. Samme dag som MBL la frem opplagstallene for mediehusene i 2015. Det er også hovedtemaene i denne episoden. Og med så viktige temaer på programmet, så har vi lagt vekk stoppeklokken, og latt det stå til!

I anledning av kvinnedagen - den 105. i rekken - har MediaPuls tatt en prat med Louise Fuchs fra Schibsted, for å diskutere den altfor lave interessen for teknologi blant kvinner, og den lave kvinneandelen i norsk IT-bransje og blant norske mediebedrifter som sådan. Louise er digital kommunikasjonsspesialist hos Schibsted Media Group, styremedlem i TENK Norge, grunnlegger av Schibsted Women in Tech initiative og aktiv medlem av GirlGeekDinners.

Etter samtalen med Louise er det opplagstallene som ble lagt frem 8. mars som er tema. Marius og Hans-Petter ser nærmere på vinnere og tapere - både digitalt og analogt - og har vært i kontakt med Gard i Medier24 og Knut Kristian i Kampanje for å få deres vurderinger på tilstanden i norske mediehus.

Her blir det...

MediaPuls - Din puls på digitale og sosiale medier.

MediaPuls er program av og med Marius Karlsen og Hans-Petter Nygård-Hansen, som kommer ut to ganger i uken. MediaPuls tar pulsen på digitale og sosiale medier. Er du opptatt av journalistikk, kommunikasjon, salg eller markedsføring bør du høre på MediaPuls. Ønsker du å holde deg oppdatert på hva som skjer, hva som kommer og hva som er mulig bør du høre på MediaPuls. Synes du det er vanskelig å orientere seg i den digitale jungelen? Opplever du at det er altfor mange nye verktøy eller buzzord å holde rede på? Da bør du høre på MediaPuls. Kunnskap og en liten dose underholdning - helt gratis - rett i øret! MediaPuls, der altså....

Business
Business/Business News
Business/Management & Marketing
Education/Educational Technology
News & Politics
Technology/Gadgets
Technology/Podcasting
Technology/Tech News