Musik- och modefotografen Emma Svensson om ett projekt som förändrar hennes liv, #157

Innan vi träffas i studion hos acast har Emma precis kommit hem från LA där hon har plåtat HM:s senaste kampanj tillsammans med den Londonbaserade designern Erdem. Man kan verkligen säga att det här är en person som sticker ut en del från Huskys vanliga galleri av gäster.

Fotografen Emma Svensson byggde sin karriär och skapade sig ett namn som "Rockfoto-Emma". Allt började under en konsert med Mando Diao på Sticky Fingers i Göteborg där Emma, som av en slump, fick sälja sin första konsertbild till den lokala tidningen i Uddevalla.

Efter att ha gått ut mediegymnasiet i Uddevalla hamnar hon på den konsert som ska bli starten på hennes långa karriär inom musik- och modefoto. Idag fotar Emma stora kampanjer åt bland annat HM, Åhléns, MQ och Ida Sjöstedt.

I en lång och öppen intervju pratar vi om naturens roll i hennes liv, om hennes driv, hennes drömmar och om hur hon blev lämnad ensam bara några veckor efter att hon gift sig med den som hon då trodde var hennes livs stora kärlek. Vi pratar om hur insåg att det var det bästa som kunde ha hänt, om att plötsligt få tid och utrymme att förverkliga sina drömmar, vi pratar om manligt och kvinnligt i såväl mode- som Outdoorvärlden.

Husky

Husky är en podcast som samlar historier och intervjuer från människor som på olika vis utmanar det bekväma i vardagen, som utmanar sina gränser och även inspirerar oss andra att följa efter. Bergsguider, skidåkare, löpare, äventyrare och entreprenörer som lever för sin passion, sitt intresse och sin talang. Ofta på väg upp, eller ner, för snöiga berg och längs med slingrande stigar utan slut.

Sports & Recreation