Den andra intervjun med löparen och entreprenören Miranda Kvist, #154

För tre år sedan intervjuade jag Miranda Kvist. Dagen som vi då spelade in på visade sig vara nästan exakt ett år efter att hon startade företaget Team Nordic Trail.

Tre år är en lång tid, särskilt om man lever sitt liv i Miranda Kvist-tempo så det var helt enkelt dags för en summering över vad som hänt sedan sist.

Vi pratar ganska mycket om livet som företagsledare och Miranda berättar om hur hon under den mest intensiva perioden kollapsade med stressymptom men att hon under hela tiden har lyckats fylla på med energi och återhämtat sig med hjälp av löpningen.

Vi pratar om att göra sig av med energitjuvar, om att se på sin image på sociala medier, om den stora tävlingen Exo Trail som TNT arrangerar och om hur hon egentligen träffade sin pojkvän Alexander Gustafsson som jag tidigare intervjuat i avsnitt femtionio.

Vi pratar om Outdoorladan med sin tre meter höga kristallkrona, om drömmen att en dag köra Keb Classic, om att äntligen springa UTMB trots att hon egentligen inte fick en plats i lottningen och vi pratar givetvis om grävlingar, vakthundar och grodan Kermit.