avsnitt 106 - Swedish Lapland och Lemmelkaffe

Tillsammans med Swedish Lapland bjuder jag på ett specialavsnitt helt inspelat på Vildmarksmässan 2016.

Swedish Laplands monter vann i år pris för bästa monter och i deras läger träffade jag bland annat den sprudlande matkreatören Eva Gunnare som driver Essense of Lapland, jag pratar med STF och Top of Arjeplog. Men inte minst så fick jag äntligen en chans att intervjua Rolf och Markus som jobbar med det mytiska Lemmelkaffe. Vår lilla pratstund från stora Vildmarksscenen spelades in och finns nu i detta avsnitt. Hör om simmande lämlar, bönor rostade av lämlars kroppsvärme och om kosmisk strålning.

Avsnittet producerades i samverkan med Swedish Lapland och projektet Destination Capacity Building in Swedish Lapland, finansierat av Europeiska regionala utvecklingsfonden. Mer information om projektet finns på swedishlaplandvisitorsboard.com.

Husky

Husky är en podcast som samlar historier och intervjuer från människor som på olika vis utmanar det bekväma i vardagen, som utmanar sina gränser och även inspirerar oss andra att följa efter. Bergsguider, skidåkare, löpare, äventyrare och entreprenörer som lever för sin passion, sitt intresse och sin talang. Ofta på väg upp, eller ner, för snöiga berg och längs med slingrande stigar utan slut.

Sports & Recreation