Leverantörer att boka NU!

Nytt år och er bröllopsdag närmar sig med stormsteg? Så känns det så för många av er i alla fall tror vi! Och för att göra er lugna och för att ni ska fortsätta ha kul när ni planerar ert bröllop (lova att ni har kul?!) så har vi i detta avsnitt listat de leverantörer ni bör ta en extra titt på och boka så snart som möjligt. 

Tack också till SMYCKA som är med oss även denna vecka. Visste du att om ni köper era förlovnings- och/eller vigselringar hos smycka.se så får ni 10% på er morgongåva. Hur bra?! Gå in på smycka.se idag och hitta era drömringar och morgongåvor. 

Bröllopspodden

”Bröllopspodden med Lisa & Fanny” är podcasten för dig som planerar bröllop! Varje vecka släpps ett nytt avsnitt där bröllopskoordinatorerna Lisa Larsson och Fanny Staaf lyfter allt du behöver veta för att du inte bara ska ha ett magiskt bröllop, utan också ha riktigt kul på vägen dit. De har med lyssnarfrågor, ger er experttips och så klart favoriten ”Rosor & Ranunkler”.


Vill du ha med just din fråga, eller har du förslag på ämnen du tycker att vi ska ta upp, tveka inte att maila oss på info@brollopspodden.se!

Kids & Family
Arts
Society & Culture