Fånga bröllopsdagen - Ida & Jakobs bröllop

Veckans avsnitt är speciellt på så många sätt. Ni ska få träffa Ida och Jakob som gifte sig i somras med temat glitter och glamour! Ida är en lyssnare som jag träffade för drygt ett år sedan på Bröllopsfeber i Stockholm. Ida och Jakob var då mitt uppe i planeringen av bröllopet när Idas mamma gick bort i cancer, bara veckor före bröllopet skulle ske. Länge funderade Ida på att ställa in, men valde istället att gå på hennes mammas önskan och köra ändå. Det blev en dag sprängfylld av kärlek med alla nära och kära! Lyssna på deras fantastiskt fina berättelse om allt från ett magiskt frieri till en magisk bröllopsdag, en dag då Idas mamma var fullt närvarande. 

Gå också in på www.brollopspodden.se för att se en bildregn från Ida & Jakobs bröllopsdag!

Bröllopspodden

”Bröllopspodden med Lisa & Fanny” är podcasten för dig som planerar bröllop! Varje vecka släpps ett nytt avsnitt där bröllopskoordinatorerna Lisa Larsson och Fanny Staaf lyfter allt du behöver veta för att du inte bara ska ha ett magiskt bröllop, utan också ha riktigt kul på vägen dit. De har med lyssnarfrågor, ger er experttips och så klart favoriten ”Rosor & Ranunkler”.


Vill du ha med just din fråga, eller har du förslag på ämnen du tycker att vi ska ta upp, tveka inte att maila oss på info@brollopspodden.se!

Kids & Family
Arts
Society & Culture