Avsnitt 36 - Autenticitet

Alla dessa frågor. Vad har katter, kalligrafi, Kanye West och kameran i vår skalle att göra med autenticitet? Varför börjar och slutar Björn avsnittet med att läsa en dikt? Varför är Navid så glad över trafikolyckan han var med om i Sundsvall? Varför köper han skjortor på semestern som ser ut som Legoland kräkts på dom? Varför är det så svårt att vara autentisk med våra nära och kära? Varför känner Björn sig ibland efter att ha guidat en meditation som en nervös älskare? Och vad menar han med psykologisk inkontinens? Vem var egentligen först med att tipsa Navid om Jed McKenna? Vilka offentliga personer tycker Björn och Navid är lysande förebilder i autenticitet? Varför går våra bullshit-antenner igång om inte Ior får vara med?

Och kanske den viktigaste frågan av dom alla. Vad har egentligen poddpingvinerna emot love, light och rosa delfiner som hoppar i den eviga soluppgången? 

Väntan är över. Hur länge du än slitit med frågorna, är svaren nu bara ett knapptryck bort. Välkommen till en riktigt solig stund på isflaket!

Björn & Navid

Döden, tvivel, vad är maskulinitet och hur funkar egentligen intuition? Kan det goda samtalet skingra det mörker som ibland hotar omsluta oss? I podden Björn & Navid tar vännerna Björn Natthiko Lindeblad och Navid Modiri upp en rad olika existentiella ämnen som önskats av lyssnare över hela landet. I tankeväckande, varma och reflekterande samtal ger de båda sinsemellan olika männen inga färdiga svar, bara inspiration till hur vi alla kan bli bättre på att prata med och lyssna på varandra.

Society & Culture